De chefkok kwam aan tafel de verschillende gangen brengen, gaf uitleg en maakte ter plekke de gerechten af wat het echt tot een bijzondere belevenis maakte. De gastvrouw was enorm vriendelijk en professioneel. We snapten heel goed dat dit restaurant in zoveel gidsen en onder kenners wordt aangewezen als kwalitatief hoogwaardig. Het was een echt avondje uit, we zaten bijna 4,5 uur aan tafel maar hebben ons geen moment verveeld.
Jael koos ervoor om thuis te blijven; haar maak je niet echt blij met een sjiek restaurant en een paar uur tafelen en dat was helemaal goed. Joas vond het wel interessant en ging graag mee. Hij deed niet mee met het 5 gangen diner, maar koos voor een eigen menu met heerlijke vis en frietjes. Zo konden we nog twee mensen blij maken met een mooi diner die net als wij enorm genoten! Extra leuk was dat Joas wel mee kon proeven, want wanneer eet je nu kaviaar en nog hele sjieke ook! Ze deden echt hun best er voor hem ook een toffe avond van te maken. Zo mocht hij zijn eigen ijsje maken in de keuken, natuurlijk met vuurwerk. Wat leuk om daar eens een keer te kunnen staan. We maakten met z'n allen al grapjes dat hij daar misschien als bijbaantje zou kunnen werken, lekker dichtbij huis ;-) De chefkok en Joas lieten ons nog schrikken toen hij opeens met een kreeft in z'n hand binnen kwam.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten